A Rackhost család új tagjai: a vörös panda pár

 

2022 nyarán úgy döntöttünk, hogy szeretnénk örökbe fogadni a Szegedi Vadasparkban egy állatot, ezzel támogatva a munkájukat és segíteni az állatok élelmezésében. A vörös pandákra esett a választásunk. Nem titkoljuk, legfőképp az aranyos külsejük fogott meg minket, továbbá a vörös panda angolul Firefox, mely jól passzol egy informatikai céghez.

 

Az örökbefogadás augusztusban történt meg, melyről kaptunk is egy oklevelet: 

Rackhost örökbefogadói oklevél

Valamint a vörös pandák kifutójánál egy tábla jelzi, hogy a Rackhost Zrt. az örökbefogadójuk, illetve az örökbefogadók falára is kikerültünk, mely nagy büszkeséggel tölt el minket. 🙂 Szerencsére már volt lehetőségünk személyesen is megcsodálni a pandákat és a táblákat egyaránt.

 

Október 4-én van az Állatok világnapja, ennek alkalmából a Vadaspark minden évben tart egy nagyszabású rendezvényt. Nem volt ez másképp idén sem. 2022. október 2-án, vasárnap tartották az Állatok világnapja alkalmából rendezett családi programokat, melyet összekötöttek az Örökbefogadói nappal. Meghívást kaptunk, hogy a Rackhost Zrt. nevében két kollégánk képviselje a céget az örökbefogadói szülői értekezleten. Természetesen éltünk is ezzel a lehetőséggel, és meglátogattuk a pandáinkat.

 

Az örökbefogadók az elefántok előtti teraszon gyülekeztek. Itt először a vadaspark igazgatójának köszöntőjét hallottuk, majd az örökbefogadott állatok szerinti csoportokba rendeződtünk és a csoportvezetőkkel meglátogattuk a különböző fajokat. Mi az anoákról és a vörös pandákról tudhattunk meg többet. A gondozók bemutatták az állatokat, elmondták a fontos tudnivalókat, illetve válaszoltak a feltett kérdéseinkre is.

 

Többek között megtudtuk azt, hogy Baltazár, a vörös panda nemrégiben kapott egy párt is maga mellé – akit egyelőre még nem neveztek el –, és reménykednek benne, hogy hamarosan kis pandákkal örvendeztetik meg a látogatókat. 

Mutatunk néhány képet róluk:

Rackhost Zrt – vörös panda Rackhost Zrt – vörös panda

Összességében egy tartalmas napot tölthettünk a vadasparkban, melyet ezúton is köszönünk a szervezőknek! Igyekszünk minél gyakrabban ellátogatni a közeljövőben, tegyetek így Ti is! Továbbá bátorítunk mindenkit, aki teheti, hogy jelképesen fogadjon örökbe egy állatot akár cég nevében, akár magánszemélyként, ezzel is támogatva az állatok sorsát és a Vadaspark munkáját!

 

Címkék:
Avatar for Robot Robi
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)