Új Rackhost ajándékok a láthatáron

A szemfülesek, akik követik közösségi oldalainkat, már találkozhattak legújabb ajándéktárgyainkkal, sőt néhány szerencsés már kaphatott is belőlük, viszont most szeretnénk őket szélesebb körben is bemutatni. 

 

Rackhost póló utántöltés

 

A kedvenceitek, az egyedi mintás Rackhost pólók újra elérhetőek a webshopban. Érkezett egy nagyobb mennyiségű szállítmány, így raktárkészleteinket sikerült teljesen feltöltenünk, most minden színű és mintájú pólónk elérhető. Aki kevésbé ismerné a kollekciónkat, nekik megmutatjuk a választékot:

Rackhost pólók
Ahogyan láthatjátok, tízféle póló közül tudtok választani, 3 fehér, 2 lila, 2 világosszürke, 1 sötétszürke és 2 fekete verzió áll rendelkezésre. 

 

Mivel egyre több csomagot küldünk ügyfeleinknek, a közösségi média oldalainkon aktív követőinknek, nyereményjátékaink nyerteseinek és vásárlóinknak, úgy gondoltuk, hogy ideje egy hozzánk méltó, igazi Rackhostos csomagolást is beújítanunk. Grafikus csapatunkkal együtt megtaláltuk a megfelelő megoldást, így mostantól kezdve a pólókat ilyen futártasakokban kézbesítjük:

Rackhost futártasak       Rackhost futártasak 2

 

Hogy tetszik? 🙂

 

Új ajándékok

 

Természetesen mindig gondolkodunk újdonságokban, hogy mivel tudnánk Titeket meglepni és milyen ajándékokat gyártassunk, melyek hasznosak és közben tükrözik a Rackhosttól megszokott stílust, valamint jól érvényesülnek rajtuk arculati elemeink is.

 

Mivel nem tudtunk dönteni, így két új terméktípus is érkezett, egyik inkább a férfiaknak, másik a nőknek kedvezve. Kezdjük a nőkkel! A legaranyosabbnak vélt grafikánkat – a kis űrlényt – felhasználva zsebtükröket készíttettünk. Mutatjuk is, milyenek lettek:

Rackhost zsebtükör    Rackhost tükör

 

Főként – de nem kizárólag – a férfiakra gondolva pedig olyan hűtőmágnesekre esett a választásunk, melyeknek sörnyitó van a hátulján, így mindig kéznél lesznek a konyhában, ha szükség van rájuk. A 4 legnépszerűbb pólónk mintáját felhasználva, ilyen mágnesekkel gyarapodott a kollekciónk:

Rackhost hűtőmágnes

 

Reméljük, nektek is ugyanannyira tetszenek ezek a termékek, mint nekünk. Ha szeretnétek belőlük 1-1 darabot magatoknak tudni, akkor kövessétek Facebook és Instagram oldalainkat, ahol időről időre nyereményjátékokat indítunk és ha szerencsések vagytok, ti nyerhetitek meg a bemutatott ajándéktárgyak valamelyikét.

 

Érdemes figyelni a blogot is, hiszen hamarosan újra jelentkezünk céges történetekkel, újdonságokkal.

 

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)