Szeretjük a domaineket!

Többeket megihlet a szerelem témaköre az élet minden területén, ahogyan akkor is, ha domain nevek választásáról van szó. Az így létrehozott oldal tartalma nem feltétlenül a Valentin-napról vagy a szeretetről szól, a név viszont mindenképpen erről árulkodik.

Összegyűjtöttünk 10+1, az elmúlt 1 évben bejegyzett .hu végződésű domain nevet ebben a témában:

 

1.www.iloveyou.hu

2.www.igazszerelem.hu

3.www.love-story.hu

4.www.lovemania.hu

5.www.valentinnap.hu

6.www.szerelemcsoki.hu

7.www.sexyloverer.hu

8.www.szeretovagyok.hu

9.www.ezerszeretet.hu

10.www.szerelemkucko.hu

10+1 www.szeretemamenstruaciom.hu

Forrás: Rackhost adatbázis

 

Ön is létrehozhat hasonlókat!

 

A szokásos virág, csoki, ékszer már unalmas ajándékok Valentin-napra. Aki igazán kreatív és szeretné valami különlegessel meglepni kedvesét, személyre szóló domain nevet regisztrál. Erre kiváló ötlet lehet a kedveseneveésönneve.hu vagy akár a nameofmyloveand.me domain név.

 

Ellenőrizze le, hogy még szabad-e a domain, amit Ön választott!

 

Az ajándékként beregisztrált oldalt ezután feltöltheti személyes tartalommal, fotógalériával, az együtt töltött idő emlékeivel, esetleg egy jövőbeli meglepetést vezethet be a honlapon. Ilyen lehet egy közös utazás, amelyről hetente új tartalmat oszthat meg az oldalon és a várt időpontra a meglepetés minden részlete tisztázódik majd kedvese számára.

 

Azt sem szabad azonban figyelmen kívül hagyni, hogy a későbbiekben mi célt szolgálhat egy ilyen domain név, weboldal. Érdemes akkor választani az ajándékozásnak ezt a formáját, amennyiben a jövőben is használni tudja. Jó célt szolgálhat például majd az esküvőhöz, a vendégek ezen keresztül jelezhetik részvételi szándékukat, ráadásul a rendezvény után az elkészült fotók is megoszthatók a honlapon. A felhasználásnak tehát számos lehetősége van, kreatív ajándék lehet egy személyre szóló domain regisztráció és weboldal készítés, viszont döntés előtt érdemes átgondolni a későbbi hasznát is.

 

Egy kis érdekesség, hogy a youtube.com, mint domain név is február 14-én, éppen Valentin-napon lett bejegyezve, 2005-ben. Viszont valószínűleg egyéb megfontolásokból, vagy az is lehet, hogy a dátumválasztás csak a véletlen műve volt.

 

Címkék:
Avatar for Robot Robi
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)