Rackhost farsang

Kicsit késve, március közepén tartottunk meg az irodai farsangi rendezvényünket, de annál nagyobb sikert aratott. A legtöbb kolléga beöltözött és egész nap jelmezben dolgoztunk, ami a teljes munkanapot eleve vidámmá tette. A konyhában már a délelőtt folyamán előkészítésre került a koktél sarok, ahol egész nap csináld magad alkoholmentes koktélokat szürcsölhettünk és persze a farsangi fánkok sem maradhattak el. Természetesen a megfelelő hangulat kedvéért a díszítésre is hangsúlyt fektettünk, lufikkal és színes farsangi kiegészítőkkel dobtuk fel az irodákat és a közösen használt helyiségeket, hogy a nap folyamán mindenki jól érezze magát és hangolódjon az estére.

 

A rendezvények ötletgazdájaként ismert kollégánk szuper programokkal tette izgalmassá az egész napot.  Például online kvízt szervezett, ahol apró képrészletekből kellett kitalálni és megválaszolni, hogy az adott fotó pontosan hol készült az irodán belül és mit ábrázol. Valamint farsangi álarcokat is készíthettünk különféle alapanyagokból. 

 

Na de jöjjön a legizgalmasabb rész: a jelmezek! A kreativitás határtalan volt, az egymásnak beöltözött kollégáktól kezdve az urológusig mindenféle jelmez és stílus képviseltette magát. Jöjjön is néhány fotó:

Rackhost Farsang

rackhost farsang

Reméljük sikerült mosolyt csalnunk a Ti arcotokra is. 🙂

 

A munkaidő végeztével kihirdettük a kvíz és a jelmezverseny győzteseit, majd elkezdődött a koktélozás, pizzázás, és társasjátékozással folytattuk az estét. Nagyon jól éreztük magunkat, úgy gondoljuk, kellenek az ilyen együtt töltött önfeledt napok, órák, melyek során még inkább összekovácsolódik a mi kis csapatunk. A jókedvből töltekezve pedig jobban megy a munka is a következő napokban/ hetekben.

 

Még egy kis ízelítő a farsangról: TikTok videóban bemutatkozik pár kolléga, fogadjátok szeretettel.

@rackhost.hu

Szeretettel mutatjuk be nektek a (kicsit megkésett) Rackhost farsang jelmezeit 😄 Nektek melyik tetszik a legjobban? #farsang #rackhost #office #fun #costume #collegues #carneval #informatika

♬ BARELY BREATHING – Grant Averill

 

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)