Home Office a Rackhostnál

Az elmúlt hetek, hónapok történései szinte az egész világon változásokat hoztak. Nincs ez másként nálunk, Magyarországon sem. Már kormányrendelet is szabályozza az események megrendezését vagy bizonyos létesítmények nyitvatartását a vírus terjedésének korlátozása érdekében.

 

A helyzetre tekintettel a Rackhost vezetősége is jónak látta a változtatást:

 

Munkatársaink egészsége mellett Ügyfeleink számunkra a legfontosabbak. Éppen ezért a mai naptól (2020.03.12.) kezdve átálltunk otthoni munkavégzésre. Szolgáltatásaink ezentúl is zökkenőmentesen működnek, valamint ügyfélszolgálatunk is rendelkezésre áll a megszokottak szerint. Az egyetlen változás, hogy mindezt otthonról tesszük egészségünk és a szolgáltatás színvonalának megtartása érdekében.

 

Ilyen helyzetben sok cég támaszkodik a digitális infrastruktúrára. Ennek tudatában az elkövetkezendő fél évre előre megrendeltük a tartalék Hardware szükségleteinket.

 

Tehát aggodalomra semmi ok, biztosítani tudjuk Ügyfeleinket arról, hogy a tőlünk megszokott színvonalon működnek tovább szolgáltatásaink, ügyfélszolgálatunk pedig továbbra is elérhető!

 

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén hívják a +36 1 445 1200 telefonszámot, vagy írjanak emailt az info@rackhost.hu címre!

Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)