Star Wars nap az irodában

“Az erő legyen veled!” Ismerős ez a mondás? Az elhíresült mondat már szinte szállóigévé vált és az eredeti angol mondatból eredő szójáték így hangzik: “May the fourth be with you.” Ebből adódik, hogy május 4-ét a nemzetközi Star Wars-napként tartjuk nyilván, a Csillagok háborúja sorozat rajongóinak nagy örömére. 

Mivel a köreinkben is tudhatunk néhány fanatikus rajongót és eleve a film témája közel áll cégünkhöz és arculati elemeinkhez, nem hagyhattuk ki a Star Wars-nap megünneplését. A rendezvények lebonyolításáért felelős kollégánk kitalált pár szuper programot a nap folyamán. Például a belsős kommunikációs csatornánkon erre a napra mindenki megváltoztatta a profilképét egy általa kedvelt Star Wars karakterre, illetve az értesítések hangját átállította fénykard suhogásra vagy épp Artu Ditu “pittyegésére”, így egész nap átszellemülve tudtunk dolgozni és minden beérkezett üzenet emlékeztetett minket, mit is ünneplünk. 🙂

Ezenkívül Darth Vader lego figura várt kirakásra a tárgyalóban, melyet két munkafolyamat közti pihenésképp, valamint a megbeszélések alatt a nap végére közös erővel össze is raktunk.

rackhost star wars lego

Aki tudott, Star Wars pólóban érkezett dolgozni, vagy a kedvenc figuráját kitette az asztalára, hogy mindenki láthassa, mekkora rajongó. Az egyik kolléganőnk például egy horgolt Baby Yoda figurával készült erre a napra.

rackhost baby yoda

rackhost darth vader

Hogy a finomságokról se feledkezzünk meg, stílusosan Wookie Cookie és Bantha tej volt a napi nassolnivaló, az estét pedig egy közös csapatépítő pizzázással zártuk.

rackhost bantha tej

 

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)